15. jaanuar 2012

Kirju kevadsalat.



200 g lillkapsas või valget peakapsast,
150 g värsket kurki,
100 g lehtsalatit,
100 g rediseid,
150 g tomateid,
1 apelsin,
1 kollane paprika.
Kaste : 100 g majoneesi, 100 g hapukoort, 1 keedetud muna, 50 g murulauku, 10 g tilli.

Valmistamine : lillkapsa õisikud keeta soolaga maitsestaud vees poolpehmeks. Kui kasutate valget peakapsast , tükeldage see peenteks ribadeks. Kurk ja redis tükeldada viiludeks, tomat ja apelsin sektoriteks, lehtsalat rebida, paprika lõigata ribadeks. Segada ained omavahel. Kaste anda lauale eraldi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком