15. jaanuar 2012

Küpsetatud maksapasteet.



500 g seamaksa,
300 g seapekki,
8-10 vürtskilufileed,
1 suur sibul,
3 sl võid või margariini,
2 sl jahu,
1 1/2 klaasi piima,
1 tl soola,
1/2 tl peent pipart,
2 muna.

Maks, pekk, kilufilee ja sibul aetakse kaks korda läbi lihamasina. Keedunõus kuumutakse jahu ja või, lisatakse piim ja lastekse segades läbi keeda, maitsestatakse soola ja pipraga. Nõu võetakse tulelt . Segatakse juurde maksasegu ja hästi kloppides munad. Kontrollitakse maitset. Nüüd valatakse segu võitatud tulekindlasse vormi, kaetakse pealt fooliumiga ja pannakse 200C ahju kõrgeservalises ahjupannis olevasse vette. Küpsetakse nii tund aega, siis võetakse foolium ära ja lastakse pealt pruunistuda.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком