21. jaanuar 2012

Makrasalat (krabisalat).


100 g makrat või krabipulgad,
200 gr keedetuid kartuleid või riisi ( keema panna 70 gr),
1 keedetud porgand,
100 gr konservherneid või aedube,
100 gr õuna,
värsket või hapukurki,
1 sibul või porrulauk,
tükike sellerit,
1 paprika,
2 kõvaks keedetud muna,
200 gr hapukoort või majoneesi,
soola,
maitsetaimi,
tilli või peterselli,
lehtsalatit,
tomateit,
rediseid.

Makra lõigatakse väikesteks tükkideks, aedviljad ja munad kuubikuteks, sibul ja selle riivitakse või hakitakse. Toiduained pannakse kaussi, peale tõstetakse soola ja maitsetaimedega segatud hapukoor või majonees. Kaunistatakse maitserohelise, redise-, tomati- ja munaviilidega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar