1. jaanuar 2012

Runebergi koogid



2 muna,
140 g suhkrut (1,5 dl),
100 g hapukoort,
150 g margariini,
1 tl kaneeli,
120 g ( 1,6 dl) nisujahu,
1 tl küpsetuspülbrit,
100 g piparkoogi- või küpsisepuru,
0,3 kg paksu keedist,
1/2 klaasi tuhksuhkrut,
vett.

Valmistamine : margariini vahustada suhkruga, lisada munad ning segada juurde hapukoor ja kaneeli. Jahu ja küpsisepuru segada küpsetuspulbriga ja lisada taignale. Taigen tõsta muffini vormi, peale tõsta paksu keedist. Küpsetada 175C temperatuuril ca 30 minutit. Jahutatud kook kaunistada tuhksuhkrust ja veest valmistatud glasuuriga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком