15. jaanuar 2012

Shoti munad.



4 keedetud muna,
500 gr hakkliha,
1 muna,
10 gr hakitud peterselli,
soola,
pipart,
1 mugulsibul,
1-2 spl jahu.
Paneerimiseks : 1 muna, 1/2 kl riivsaia.
Keetmiseks : 300 gr taimeõli.

Valmistada hakkmass. Keedetud ja kooritud munad ümbritseda hakkmassiga, paneerida lahtiklopitud munas ja riivsaias. Keeta tulises rasvas pruuniks ( ca 10-15 minutit).
Võib serveerida nii külmalt kui ka soojalt, pooleks lõigatult. Šoti munad võid keeta ka soolaga maitsestatud vees, ilma paneerimata, marlisse keeratuna.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком