23. juuni 2012

Meega glaseeritud kanafilee sinihallitusjuustu ja pirniga.



200 gr broilerifileed,
5 gr mett,
1 apelsin,
160 gr apelsinimahla,
1 keskmine pirn,
50 gr sinihallitusjuustu,
soola, pipart, broilerimaitseainet, suhkrut.

Broilerifilled praadida kahelt poolt, lisada soola, pipart, broilerimaitseainet ja mesi ning küpsetada ahjus 190 kraadi juures 10-15 minutit. 
Kaste : kooritud apelsiin tükeldada, panna potti koos mahlaga ning keeta 5 minutit, vajadusel lisada kastmepaksendajat. Maitsestada soola, suhkru, pipra ja tümianiga.
Lisad : pirn lõigata pooleks, eemaldada südamik (kasutada võib ka konserveeritud pirni). Pirn katta pealt hallitusjuustuga ning küpsetada ahjus 10 minutit (konserveeritud pirni puhul 5 minutit).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar