23. juuni 2012

Seenehautis.



500 gr kartuleid,
2 porgandit,
1 sl margariini või võid,
1/2 tl soola,
1/4 tl musta pipart,
1/2 aedviljakuubikut,
1 1/2 dl vett,
500 gr seeni,
1 sl toiduõli,
soola, pipart.

Koori kartulid ja porgandid.Lõika need üsna suurteks tükkideks. Sulata rasv pannil ja küpseta selles aedvilju veidi aega. Lisa soola ja pipart. Murenda pinnale pool aedviljakuubikut ja vala vesi peale. Hauta umbes 10 minutit. Puhasta seened. Prae õlis seni, kuni vedelik haihtub ja seened tõmbavad kergelt pruuniks. Maitsesta vajaduse korral soola ja pipraga. Sega seened aedvilja hulka. Puista pinnale peenestatud peterselli.
Serveeri koos sepiku, või ja juustuga!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком