24. juuni 2012

Täidetud kanakoivad.


4 kanakoiba,
200 gr hakkliha,
1 spl hakitud petersellilehti,
soola, pipart, maitsetaimi,
50 gr konjakit,
4 viilu suitsupekki,
1 sibul,
1 porgand,
1 spl margariini või võid,
1 tl jahu,
2 spl hapukoort,
100 gr punast veini,
1 kl vett.

Kanakoivast lõigatakse luu välja, hoides seda otsast kinni. Hakkliha segatakse peterselli, maitseainete ja konjakiga. Kanakoivad täidetakse seguga, avaus suletakse pekiviiluga ja seotakse. Koivad pruunistatakse kuumas margariinis või võis, puistatakse peale soola ja pipart, lisatakse tükeldatud sibul, porgand, vesi , vein ja hautatakse kaane all pehmeks. Hautamisleemele lisatakse jahu ja hapukoor ning keedetakse läbi. Maitsestatakse.
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar