20. juuli 2012

Kala majoneesis.


500 gr kedetud või praetud kalaliha,
1/2 tl peent soola,
1-2 spl sidrunimahla või lauaäädikat,
1 purk majoneesi,
1/2 spl želatiini, 2 spl vett,
salatilehti.

Kala tükeldatakse, puistatakse soola ja piserdatakse sidrunimahla peale, hoitakse 30-40 minutit jahedas. Želatiini leotakse külmas vees 20-30 minutit, kuumutakse siis, kuni see on sulanud, valatakse segades peene nirena majoneesisse ja hoitakse 15-20 minutit külmas. Kalatükid lastakse nõrguda, tõstetakse vaagnale ja valatakse külma kastmega üle. See peab olema nii paks, et kalatükid on üleni kaetud. Hoitakse külmas kohas. Toit antakse lauale külmalt, vaagen kaunistatakse salatiga või kurgi-, tomati- ja munalõikudega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком