19. juuli 2012

Külm kaljasupp.


1,5 l leivakalja,
350 gr veiseliha,
100 gr sibulapealseid,
250 gr värsket kurki,
3/4 kl hapukoort,
2 muna,
1 spl suhkrut,
1 1/2 valmis sinepit,
soola,
maitserohelist.

Külm keedetud liha ja kooritud kurgit lõigatakse väikesteks kuubikuteks või lühikesteks ribadeks (1,5 - 2 cm). Sibulapealsed hakitakse ja segatakse soolaga, kuni neist imbub välja mahla. Kõvaks keedetud munad hakitakse. Lauale andmisel pannakse hapukooresse munad, sibulapealsed, suhkr, sinep ja sool, segatakse ja lisatakse kali. Segades pannakse supisse teised toiduained.
Valmis supile puistatakse maitserohelist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком