31. august 2012

Poltaava borš.



70 gr hane- või kanaliha,
60 gr peeti,
80 gr kapsast,
75 gr kartulit,
10 gr porgandid,
8 gr peterselli,
15 gr sibulat,
5 grsoolapekki,
5 gr searasva,
19 gr tomatipastat,
 3 gr suhkrut,
5 gr 3%-list äädikat,
15 gr hapukoort,
loorberit,
soola,
maitserohelist.
GALUŠKAD:
30 gr nisu- või tatrajahu,
muna,
45 gr puljongit või vett.

See borš valmistatakse samuti nagu ukraina borš, kuid hane- või kanalihaga.

Galuškade valmistamiseks puistatakse kolmandik jahust keevasse vette, segatakse ja võetakse tulelt. Lastakse jahtuda. Siis lisatakse muna ja ülejäänud jahu. Segatakse hoolikalt, lastakse teelusikaga keevasse vette ja keedetakse valmis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком