31. august 2012

Tšernigovi borš.




40 gr veisieliha,
60 gr peeti,
120 gr kapsast,
10 gr aedube,
75 gr kartulit,
25 gr kabatšokki,
15 gr tomatit,
25 gr õuna,
5 gr peterselli,
10 gr porgandit,
15 gr sibulat,
10 gr tomatipastat,
10 gr searasva,
15 gr hapukoort,
pipart, loorberit, soola,
maitserohelist.

Riivitud peet ja tomatipasta hautada. Oad keeta eraldi. Keevasse puljongisse panna kartuliviilud, peeneks lõigatud kapsas ja keeta 15-20 minutit.Siis lisada praetud kabatšokikuubikud, keedetud oad, hautatud peet, õunatükid, tomativiilud, maitseained ja võis kuumutatud maitsejuured ning sibul. Laualeandmisel lisada supile hapukoor ja hakitud maitserohelist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком