4. november 2012

Terriin.




1 sibul,
1 spl margariini,
150 gr kanamaksa,
0,5 spl kuivatatud rohelist pipart,
7-8 kuivatatud kadakamarja,
1 küüslauguküüs,
500 gr looma- või metsseahakkliha,
250 gr sea- või põdrahakkliha,
0,5 tl punet,
2 tl soola,
2 tl musta pipart,
1 spl kartulijahu,
1 muna,
200 gr 35% koort,
200 gr šampinjone või teisi seeni.
Kate:
200 gr kangemat puljongit,
1 tl želatiini.
Želatiin leoatada, sulatada ja segada ülejäänud vedelikuga.

1. Sibul tükeldada ja hautada margariiniga pannil, jahutada.
2. Praadida seened, jahutada.
3. Kanamaks segada rohelise pipraga, kadakamarjade, küüslauguga, vahustada. Lisada hakkliha, sool, pune, kartulijahu, muna ja koor ning lasta pisut külmas seista.
4. Segada juurde seened ja panna võiga määritud vormi.
5. Katta fooliumiga, panna ahju (t 200C) ja küpsetada 45 minutit.
6. Lasta jahtuda, valada peale kate, panna külmkappi, kaunistada.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком