1. veebruar 2013

Lihtne šokolaadikook

    375 ml jahu
    170 ml suhkrut
    100 ml kakaopulbrit
    3/4  tl söögisoodat
    1/2  tl soola
    5  spl õli
    1  spl äädikat
    1  tl vanilliekstrakti
    250 ml vett või kohvi
Segada kokku kuivained (jahu, suhkur, kakaopulber, sooda, sool). Lisada õli, äädikas, vannilliekstrakt ja vesi. Segada kuni moodustub õhuline taigen. NB! Mitte liiga palju, mõned jahu triibud võivad kausi servadele jääda.
Taigen valada õliga määritud vormi ja küpsetada 175 kraadi C juures umbes 30 minutit, kuni kooki torgatud hambaork/noaots tuleb välja puhtana.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком