16. aprill 2013

Minestra.



2 l vett,
250 gr porgandikuubikuid,
250 gr eelnevalt ööpäeva läbi vees leotatud valgeid aedube,
300 gr värskeid tomateid,
250 gr rohelisi herneid,
2 sellerijuurt,
3 hakitud sibulat,
kolmandik klaasi ja veel 1 spl oliivõli,
150 gr makaroone,
1 kl riivitud šveitsi juustu,
estrogani, pipart, soola.

Porgand, aedoad, kartul, tomat, herned, seller ja sool panna keedunõusse, valada juurde vesi ja keeta vaiksel tulel tund aega. Ühes lusikatäis õlis pruunistada sibul. 15 minutit enne keetmist lõppu panna supisse pool juustu, praetud sibul, eelnevalt keedetud makaronid, õli, hakitud estragon ja maitsestada soola ning pipraga. Anda lauale hästi kuumalt. Ülejäänud juust anda supi kõrvale.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком