2. juuli 2013

Soolatud supisegu.




3 porgandit (300 gr),
2 sibulat või porrut (200 gr),
2 punast tomatit ( 300 gr),
2 ptersellijuurt ( 100 gr),
1 sellerimugul (100 gr),
2 spl hakitud peterselli - ja sellerilehti,
2 spl hakitud tillilehti,
200 gr soola.

Puhastatud aedvili tükeldada hästi peeneks, segada soolaga ja lasta veidi maitsestuda. Siis tõsta steriliseeritud purkidesse, suruda tihedaks, kaanetada ja panna külma. Ei vaja õhukindlalt sulgemist. Segu võib veidi teisendada , lisada kaunpipart vm, kuid arvestada, et iga 1 kg segu kohta võetakse 200 gr soola.
Kasutada talvel suppide ja pajaroogade maitsestamiseks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком