17. august 2013

Tilliga praetud räimed.



1 kg räimi, soola, sidrunimahla, 1 sl hakitud tillilehti, 1 muna, 1 sl piima, 3-4 sl jämedat jahu (odrajahu) või riiv saia, praadimiseks õli.

Puhastatud räimedel eemaldada luud, nii et räimed jäävad selja pealt terveks. Kala lihapoolele puistata soola, piserdada sidrunimahla ja panna üsna peeneks hakitud tillilehti. Kaks kala panna kokku nii, et nahapooled jäävad peale , siis kasta nad lahtiklopitud muna ja piima segusse ning veeretada jahus või riivsaias. Panna kuumale pannile kuuma rasva sisse ja praadida.
Lauale anda keedetud kartulite, hapukoorekastmes ja lehesalatiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком