18. detsember 2013

Jõulusink.


Singi all mõtlevad eestlased sageli suitsutatud seasinki, soomlaste jõulusink on meie mõiste pigem seapraad. Pane kergelt soolatud liha (võib määrida sinepiga, majoneesiga jne kuidas kellele meeldib, lisada erinevad maitseained, nt nelk, pipar jne)  restile , alla ahjupann, kuhu vala klaasitäis vett . Võid asetada ka fooliumiga vooderdatud pannile.
Pea meeles, et ainult madal küpsetustemperatuur tagab prae mahlasuse. Küpseta siis 120-130 kraadises ahjukuumas, arvestades iga kilo liha küpsemiseks tubli tund aega.

*1kg -1,5kg - 1 kuni 2 tundi.
*1,5 kg - 2 kg - 2 kuni 3 tundi.
*3 kg - 3 tundi.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком