23. märts 2014

Praetud neerud.



 Salme Masso.

600 g neerusid,
1 muna,
1 sl piima või vett,
1 väike sibul,
1/4 tl soola,
veidi riivitud muskaatpähklit,
riivsaia, rasva.

Neerud lõigatakse pikuti pooleks, seesmine valge kelme eemaldatakse. Meerusid leotatakse rohkes vees 1 tund, vanemate loomade neerusi võib kupatada. Muna klopitakse lahti, lisatakse vedelik, riivitud sibul ja maiteained. Neerud kuivatatakse rätiga, lõigatakse viltu viiludeks. Need kastetakse munasegusse, seejärel riivsaiasse ja praetakse kuumas rasvas mõlemalt poolelt pruuniks.
Lisandiks koorekaste, keedetud või praetud kartul ja salat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком