30. märts 2015

Hapukapsas.




Kapsas - 5 kg,
porgand - 1 kg,
sool - 100 gr (jodeerimata).

Kapsas pesta ja peeneks hakida. Porgand samuti pesta, koorida ja riivida.
Kapsas ja porgand võta osadena, hõõruda soolaga ja panna ämbrisse ( või muu anumise).
Tampida tugevalt rusikaga, et kapsa ja porgandi mahlad tuleksid välja. Maitseks lisada kuivatatud tilli seemned.
Pealt katta suure taldrikuga ja peale asetada suur purk täidetud veega.
Kapsas hoida toasoojas ning igapäev tuleb mitu korda tampida kapsas, et välja tuleksid gaasid, nii teha 3-4 päeva järjest.
Peale seda tuleb kapsas panna purkidesse, peale valada mahl mis tuli välja ja katta plastmass kaantega. Hoida külmas kohas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком