17. november 2015

Õhuline kartulipüree seene raguuga.

1,5 kg kartuleid,
1 kl piima,
1 muna,
1 spl võid,
200 gr konserv herneid,
2 sibulat,
2 porgandit,
1,5 spl toiduõli,
1 kl hapukoort,
2 küüslauguküünt,
sool, must pipar,
700 gr shampinjone.

Kartul koorida ja keeta valmis,vedelik valada ära ja lisades kuuma piima purustada kartulid , seejärel lisada võid ja toores muna ja purustada kartulid ühtlaseks massiks, lõpus mikseriga hästi vahustada.  

Seened pesta, sibul ja porgand koorida. Kõik lõigata tükkideks ja praadida õlis kuldseks. Tuli tehke vaiksemaks ja segades lisada hapukoort, soola, pipart ja hautada kaane all vaiksel tuulel 20 minutit. Lisage konserv hernes ilma vedelikuta ja hautage veel 10 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar