375 ml jahu
170 ml suhkrut
100 ml kakaopulbrit
3/4 tl söögisoodat
1/2 tl soola
5 spl õli
1 spl äädikat
1 tl vanilliekstrakti
250 ml vett või kohvi
Segada kokku kuivained (jahu, suhkur, kakaopulber, sooda, sool). Lisada õli, äädikas, vannilliekstrakt ja vesi. Segada kuni moodustub õhuline taigen. NB! Mitte liiga palju, mõned jahu triibud võivad kausi servadele jääda.
Taigen valada õliga määritud vormi ja küpsetada 175 kraadi C juures umbes 30 minutit, kuni kooki torgatud hambaork/noaots tuleb välja puhtana.
170 ml suhkrut
100 ml kakaopulbrit
3/4 tl söögisoodat
1/2 tl soola
5 spl õli
1 spl äädikat
1 tl vanilliekstrakti
250 ml vett või kohvi
Segada kokku kuivained (jahu, suhkur, kakaopulber, sooda, sool). Lisada õli, äädikas, vannilliekstrakt ja vesi. Segada kuni moodustub õhuline taigen. NB! Mitte liiga palju, mõned jahu triibud võivad kausi servadele jääda.
Taigen valada õliga määritud vormi ja küpsetada 175 kraadi C juures umbes 30 minutit, kuni kooki torgatud hambaork/noaots tuleb välja puhtana.