1/2 l piima,
2 muna,
soola,
suhkrut,
1 1/2 kl jahu,
praadimiseks rasva.
Munad klopitakse suhkru ja soolaga lahti, lisatakse vaheldumisi jahu ja piima. Võimaluse korral lastakse taignal 1/2- 1 tund seista, et jahu paisuks. Siis praetakse. Küpsetatud poolele pannakse täidis, koogiservad tõstetakse ümbrikutaoliselt kokku, täidetud pannkoogid küpsetakse ahjus või praetakse pliidil üle.
Lihatäidis :
200 gr keedetud või praetud liha,
1 sibul,
2 spl rasva,
1 spl hapukoort,
muskaatpähklit,
soola.
Hakitud sibul praetakse rasvas, lisatakse hakkmasinast läbilastud liha ja hapukoor. Maitsestatakse.
Singi- või vorstitäidis:
200 gr sinki või vorsti,
1 spl hapukoort,
pipart.
Hakitud sink või vorst maitsestatakse.
Suitsukalatäidis :
300 gr suitsukala,
3 spl hapukoort,
tilli, soola.
Puhastatud suitsukala tükid segatakse maitsestatud koorega.
Seenetäidis :
200 gr soolatud seeni,
1 spl võid või margariini,
1 sibul.
Leotatud ja hakitud seened praetakse rasvaines koos hakitud sibulaga.
Kapsatäidis :
1/2 kg värsket kapsast,
2 spl margariini,
soola, suhkrut, peent pipart.
Hakitud kapsas hautakse margariiniga oma mahlas pehmeks ( vajaduse korral lisatakse veidi vett), maitsestatakse.
Porganditäidis :
300 gr keedetud porgandeid,
3 spl sulavõid,
2 spl hapukoort,
soola, suhkrut,
riivitud muskaati.
Porgandid aetakse läbi hakkmasina, segatakse teiste ainetega ning maitsestatakse.