See retsept on sobib neile kes armastavad juurvilju. Kuulus itaalia supp Minestrone on originaalne ja omapärase maitsega supp. Mis teda teed maitsvaks ja oma päraseks on hea kvaliteediga oliivõli ja värsked juurviljad. Suppi valmistamisega saab hakkama iga üks ja maitseb nii väikestele kui ka suurtele suppi armastajatele.
Kõik mis teile selle valmistamisel läheb vaja, valada potti vesi (filtreeritud), tükeldatud juurviljad ja oliivõli, ning panna pliit tööle. Soovi korral võib Minestrone suppi lisada oad, pasta ja maitserohelised (basiilik, rosmariin , petersell või pune).
Koostis :
100 gr lillkapsast,
1 tk paprikat,
1 mais,
50 gr pastat,
1/2 sibulat,
1 porgand,
2 kartulit,
2 tl oliivõli,
sool.
1. Juurvilju peseme hoolikalt puhtaks ja kuivatame neid paber rätikuga.
2.Koorida kartul ja porgand, tükeldada.
3. Sibul koorida ja peenelt hakkida.
4. Paprika puhastada ja tükeldada.
5. Potti valada vesi ja oliivõli sinna lisada tükeldatud kartul,peenteks viiludeks lõigatud porgand ja sibul. Ja keeta 10-15 minutit. Mais puhastada, lisada teda samuti peagu valmis keedetud juurviljadele.
6. Lillkapsas tükeldada ja samuti koos paprikaga lisada juurviljade juurde ja lisada soola.
7. Suppi lisada pasta ja keeta veel 2-3 minutit siis panna pliit kinni. Nüüd tuleb lisada maitserohelist.
Supp ongi valmis.