28. jaanuar 2015
Hakkliha-värskekapsahautis.
2 pakki (500g) hakkliha,
1 sibul,
1 kg värsket kapsast,
soola,
pipart,
1 spl rasva.
Hakkliha hautatakse keedunõu põhjas rasva, hakitud sibula ja vähese veega poolvalmis. Lisatakse peenestatud kapsad, maitsestatakse soola ja pipraga, segatakse hästi läbi ning hautakse valmis.
Lisandiks keedetud kartulid.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Lehed
Külastusi :
Вязаный брелок лисичка крючком
Вязаный брелок лисичка крючком
-
1,5 kg kapsast, 1,5 kg tomatit, 1 kg kurki, 1 kg sibulat, 1 kg porgandid, 0,5 paprikat. Marinaad : 1 kl suhkrut, 100 ml toiduõl...
-
2 k värskeid terved tomatid, 1 punane terav pipar, 2-3 küüslaugu küüst, 1 paprika, terapipar, nelk, suhkur, sool, äädikas 9 %....
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar