18. september 2015

Tšanahi juurviljadega. (Gruusia).



2 kg baklažaane,
1 kg aedoad,
0,5 kg porgandit,
0,5 kg paprikat,
1,5 kg tomateid,
3 sibulat,
200 gr küüslauku,
0,5 l toiduõli,
100 ml äädikat,
70 gr soola,
150 gr suhkrut,
till, petersell.

Baklazaanid tükeldada, pealt pusta soolaga ja lasta seista 1 tund.
Aedoad keeta, porgand riivida suurel riivil ja praadida koos sibulaga üle.
Paprika, tomatid tükeldada viiludeks, küüslauk peenelt lõigata.
Kõik segada omavahel kokku, lisada hakitud petersell ja till, toiduõli, sool. Peale valada äädikas ja suhkur. Keeta 1 tund. Panna seriliseeritud purkidesse.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком