1. märts 2013
Aseri tava-kebab.
500 gr lambaliha,
120 gr sulatatud lambarasva,
2 spl veiniäädikat,
2 sibulat,
tilli, koriandrilehti, münti,
8 muna, veidi suhkrut,
pipart, soola.
Liha lasta läbi hakkmasina ja maitsestada soola ning pipraga. Vormida ümmargused lihapallid ja pruunistada ümberringi kuumas lambarasvas. puista peale hakitud sibulat ja valada üle hakitud maitserohelise, äädika, suhkru, pipart ja soolaga maitsestatud lahtikloppitud munad. Küpsetada praeahjus valmis. Puista peale veidi maitserohelist ja anda koos nisuleivaga lauale. Äädika asemel võib munadele lisada 2-3 hakitud tomatit.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Lehed
Külastusi :
Вязаный брелок лисичка крючком
Вязаный брелок лисичка крючком
-
1,5 kg kapsast, 1,5 kg tomatit, 1 kg kurki, 1 kg sibulat, 1 kg porgandid, 0,5 paprikat. Marinaad : 1 kl suhkrut, 100 ml toiduõl...
-
2 k värskeid terved tomatid, 1 punane terav pipar, 2-3 küüslaugu küüst, 1 paprika, terapipar, nelk, suhkur, sool, äädikas 9 %....
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar