4. november 2012

Maasikaleivatort.

1/2 kg aedmaasikaid,
1/4 kg riivitud rukkileiba,
3/4 klaasi suhkrut,
50-60 gr võid.

Pool osa suhkrust raputada maasikatele ja lasta pliidil tasasel tulel keema minna. Pannil sulatatud või panna riivitud leivadele peale, ülejäänud suhkur raputada üle ja küpsetada alatasa segades helepruuniks. Lahtikäiv koogivorm määrida võiga, panna kuumalt leivakord alla, siis keedis jne ja peale jälle leib. Tort suruda pealt lusikaga tasaseks ning panna ööseks jahedasse kohta. Maasikamahlaga läbiimbunud tort  lüüa vormist vaagnale ja soovi korral kaunistada vahukoorega, millesse võib panna 200 gr kohupiima ja natuke suhkrut.
Maasikate asemel võib olla ka teised marjad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком