1. november 2012
Tatrapuder kaalikaga.
1 kl tatratangu,
2 kl vett,
soola,
100-200 gr kaalikat,
2 spl võid.
Tatratangud kuumutada pannil või laia põhjaga keedunõus, et nad kuivaksid ja kergelt pruunistuks. Keevale veele lisada tatratangud ja sool, kuumutada keemiseni ja hoida nõrgel tulel, kuni tangud on pehmed. Putru ei segata. Lisada või ja riivitud kaalikas ning siis segada hästi läbi. Süüa piimaga.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Lehed
Külastusi :
Вязаный брелок лисичка крючком
Вязаный брелок лисичка крючком
-
1,5 kg kapsast, 1,5 kg tomatit, 1 kg kurki, 1 kg sibulat, 1 kg porgandid, 0,5 paprikat. Marinaad : 1 kl suhkrut, 100 ml toiduõl...
-
2 k värskeid terved tomatid, 1 punane terav pipar, 2-3 küüslaugu küüst, 1 paprika, terapipar, nelk, suhkur, sool, äädikas 9 %....
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar