29. november 2012
Aedviljasupp.
1 l vett,
4 väikest peeti,
1 porgand,
2 sibulat,
1 väike seller,
1 küüslauguküüs,
2 spl puljongipulbrit,
soola, suhkurt,
1 hapukurk,
100 gr hapukoort.
Jämedalt riivitud aedvili keedetakse pehmeks (umbes 10 minutit), siis lisatakse puljongipulber ja maitsestatakse supp täiendavalt soola ja suhkruga. Hapukurk kuubistatakse ja jagatakse taldrikutesse, samasse tõstetakse hapukoor. Valmis supp valatakse taldrikutesse pandud lisanditele.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Lehed
Külastusi :
Вязаный брелок лисичка крючком
Вязаный брелок лисичка крючком
-
1,5 kg kapsast, 1,5 kg tomatit, 1 kg kurki, 1 kg sibulat, 1 kg porgandid, 0,5 paprikat. Marinaad : 1 kl suhkrut, 100 ml toiduõl...
-
2 k värskeid terved tomatid, 1 punane terav pipar, 2-3 küüslaugu küüst, 1 paprika, terapipar, nelk, suhkur, sool, äädikas 9 %....
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar