13. detsember 2016

Kanarullid paprikaga.




1 kg kanafileed,
4 paprikad, erivärvi,
200 gr sulatatud juustu,
sool, must pipar,
1/2 tl peent muskaati,
2 spl toiduõli,
1 sibul,
1 spl hapukoort.

Kanafilee lõka 1,5 cm ribadeks, iga tükk haamerda õrnalt. Määriga maitseainetega seejärel ühelt poolt kanafilee määrida sulatatud juustuga ja peale puista tükeldatud paprika. Keerata rulli ja küpsetada ahjus 180 C juures 35-40 minutit.

Kaste : sibul ja järele jäänud paprika praadida õrnalt toiduõlis. Lisada hapukoor, sool ja pipar, tuli vähendada ja hautada 10 minuti.
Serveerides kaste valada kanarullidele, lisandiks on hea lisada kartulipüree.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar