13. detsember 2016
Paneeritud kala.
0,5 kg tursafileed (võib ka teist kala),
5 spl toiduõli,
1sidrun,
1/2 kl maapähkleid,
1/2 kl riivsaia,
sool, must pipar,
Sidrun lõigata pooleks, pressida mahl välja, sidrunikoor riivida riivil. Sidruni massase lisada, 3 spl toiduõli, riivsai ja peenestatud pähklid. Segada läbi.
Määrida soolaja ja pipraga kalafilee , siis kasta neid sidruni segusse ja panna külmikusse umbes 15 minutiks. Võta välja peale pritsida kergelt veega ja kasta uuesti sidruni segusse. Praadida õlis mõlemalt poolt kuldseks.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Lehed
Külastusi :
Вязаный брелок лисичка крючком
Вязаный брелок лисичка крючком
-
1,5 kg kapsast, 1,5 kg tomatit, 1 kg kurki, 1 kg sibulat, 1 kg porgandid, 0,5 paprikat. Marinaad : 1 kl suhkrut, 100 ml toiduõl...
-
2 k värskeid terved tomatid, 1 punane terav pipar, 2-3 küüslaugu küüst, 1 paprika, terapipar, nelk, suhkur, sool, äädikas 9 %....
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar