29. juuli 2012

Hakitud kala kastmes.



800 gr peata ja sisikonnata turks, hõbeheiki või 500 gr kalafileed,
50 gr rasva,
1 ibul,
2 spl jahu,
2 klaasi kalaleent või vett,
1 klaas piima või koort,
tilli, petersellilehti.

Kala fileeritakse, luudes keedetakse leem. Kalaliha hakitakse noaga või aetakse läbi hakkmasina. Hakitud sibul kuumutakse rasvas, kuni ta muutub klaasjaks, lisatakse jahu, kala, maitseained. Kuumutatakse koo mõni minut, siis lisatakse kalaleem või vesi, lastakse 5-6 minutit tasaselt keeda ja lisatakse koor või piim. Kaste kuumutatakse keemiseni ja maitsestatakse.
Süüakse keedetud kartulite ja aedviljasalatid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком