2 sibulat,
4 punast aedpiprakauna,
1 baklažaan,
2 õuna,
2 küüslauguküünt,
3 keskmise suurusega sibulat,
200 g rosinaid,
75 g pruuni suhkrut,
1 sl karrit,
3 tšillikauna ( kibedat paprikat),
3/8 l marineerimisäädikat,
soola.
Kaks sibulat hakkida ja lasta 1/8 l kuumas äädikas tõmmata. Paprikakauntel eemaldada viljavarred ja seemned ning lõigata ribadeks. Õunad koorida, eemaldada seemned ja lõigata 1 cm suurusteks kuubikuteks. Küüslauguküüned hakkida. Kolm sibulat lõigata kuubikuteks. Ülejäänud äädikale lisada sibulakuubikud, rosinad, suhkur, karri, tšillikaunad ja sool ning lasta keema tõusta. Nüüd lisada küüslauk, aedviljad ja sibulaäädikas ning aeg-ajalt segades kuumutada 30-40 minutit. Valada kuumalt purkidesse ja purgid sulgeda.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar