100 g keedetud ja luudest puhastatud kanaliha,
80 g keedetud kartulit,
20 g keedetud lillkapsast,
1 keedetud muna,
50 g konserveeritud rohelisi herneid,
25 g marineeritud kurki,
50 g majoneesi,
suhkrut, soola, lauaäädikat või sidrunimahla, peent pipart,
5 g tomatipastat,
salatilehti.
Luudest puhastatud kanaliha lõigata peenteks ribadeks. Keedetud kartul ja marineeritud kurk koorida ja lõigata samuti peenteks ribadeks. majoneesile lisada sool, pipar, suhkur, äädikas või sidrunimahl ja tomatipasta. Soovi korral võib lisada ka 10 g vahustatud koort. Lõpuks lisada majoneesile väikesteks tükkideks lõigatud keedetud lillkapsas. Kõik ained segada ettevaatlikult läbi ja panna salatikaussi. Kaunistada salatilehe, konserveeritud rohelisete herneste ja munalõikudega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar