9. august 2015

Kodune tomatikaste.



Tomatid 1 kg,
õunad 3 tk,
porgand 2 tk,
sool 1 tl,
suhkur 1 spl,
äädikas 2 spl,
pipar, küüslauk maitse järgi.

Tomat, porgand ja kooritud õunad, kõik hakkida hakkmasinas, lisada sool, suhkur, äädikas ja panna keema. Kui  segu läheb keema, keeta teda 20 minutit, lisada pressitud küüslauku ja pipart, segada.
Segu panna purkidesse ja steriliseerida neid potis kuuma veega 20 minutit, eelnevalt on soovitav potti põhja panne rätik siis purk ei lähe katki.
Valmis kaste hoida pimedas ja jahedas kohas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком