9. august 2015

Terav suupiste.




1 suur kabatšok,
2-3 küüslauguküüs,
5 mitte suurt tomatit,
tilli ja peterselli,
toiduõli praadimiseks,
majonees, jahu.
Võtame suur kabatšok j lõikame viiludeks umbes  0,5 cm. Lisada soola igale viilule ja lasta seista 5 minutit. Kabatšoki viilud kasta jahuse ja praadida mõlema poolt kuldseks. Valmis kabatšokid panna taldrikule ja lasta seal jahtuda .
Kuni kabatšokid jahtuvad, segada kokku majonees ja pressitud küüslauk ja määrime igale kabatšokile. 
Tomat lõikame viiludeks ja paneme igale praetud ja määritud kabatšokile. Tomati peal määrime ka veidi majoneesi seguga. Peale puistame maitserohelist ja laseme seista külmikus 30 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком