15. august 2013
Lillkapsas.
Lillkapsast, 1 liitri vee kohta 20 gr ( 2 tl) soola, sidruniihapet.
Valgetele kõvadele lillkapsaõisikutele lõigatakse ära rohelised lehed, õisik pestakse ja jaotakse suuremateks osadeks. Hoolega vaadata, et seal ei oleks usse. Lillkapsa osad asetatakse keeva vette, keedetakse 2-3 minutit. Et lillkapsa valge värvus paremini säiliks, lisatakse keeduveele veidi sidrunhapet. Lillkapsas tõstetakse purki ja kuum vesi või kuum soolalahus valatakse peale. Purgid suletakse ja kuumutatakse 100 C juures 1-1/2 tundi.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Lehed
Külastusi :
Вязаный брелок лисичка крючком
Вязаный брелок лисичка крючком
-
1,5 kg kapsast, 1,5 kg tomatit, 1 kg kurki, 1 kg sibulat, 1 kg porgandid, 0,5 paprikat. Marinaad : 1 kl suhkrut, 100 ml toiduõl...
-
2 k värskeid terved tomatid, 1 punane terav pipar, 2-3 küüslaugu küüst, 1 paprika, terapipar, nelk, suhkur, sool, äädikas 9 %....
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar