15. august 2013
Suvikõrvitsa hoidis.
Suvikõrvits - 3 kg,
sibul - 1 kg,
porgand - 1 kg,
sool- 1,5 - 2 spl,
suhkur - 1 spl,
tomatipasta - 3-4 spl,
toiduõli praadimiseks,
küüslauk - 6-7 küünt,
tilli, peterselli,
värskelt jahvatatud pipart.
Köögiviljad pesta, kuivatada ja koorida. Suvikõrvits lõigata kuubikuteks. Porgand riivida. Sibul hakkida pool rõngasteks. Eri köögiviljad praadida ükshaaval pannil (sama rasvainega). Suvikõrvits, sibul ja porgand tükeldada blenderis või lasta läbi hakklihamasina. Segu panna hautamis nõusse, lasta keema, kuumus keerata vaiksemaks ja hautata kaanega kaetult u. 40 minutit. 10 minutit enne hautamise lõppu lisada sool, suhkur, pipar, tomati pasta, küüslauk ja roheliist. Hoidis segada hästi läbi ja hautada veel 10 minutit. Kuum hoidis panna stereliseeritud purkidesse ja sulgeda õhukindlalt. Purgid panna sooja teki sisse ja lasta neil jahtuda siis panna külma kohta.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Lehed
Külastusi :
Вязаный брелок лисичка крючком
Вязаный брелок лисичка крючком
-
1,5 kg kapsast, 1,5 kg tomatit, 1 kg kurki, 1 kg sibulat, 1 kg porgandid, 0,5 paprikat. Marinaad : 1 kl suhkrut, 100 ml toiduõl...
-
2 k värskeid terved tomatid, 1 punane terav pipar, 2-3 küüslaugu küüst, 1 paprika, terapipar, nelk, suhkur, sool, äädikas 9 %....
Jääb arusaamatuks, et kas eelnevalt juba kuubikuteks lõigatud, riivitud ja tükeldatud köögivili on tarvilik peale praadimist ka veel blenderdada? Sealt tuleb ju püree välja ...
VastaKustutaTere. Kuidas kellel meeldib, mina isiklikult ei tee juurvilju püreeks, sest mulle meeldib näha mida ma söön. Ja kuna retsepti võtsin Salme Masso raamatus siis ma ei tahtnud seda muuta. Ja kui aus olla, siis ei soovita kasutada siin retseptis blendari,tuleb välja midagi mis meenutab lastetoitu.
Kustuta