23. märts 2014

Marineeritud räimed.



1 kg suuri räimi, 2-3 sibulat.
1.marinaad : 2 kl vett, 2 tl soola, 2 sl 30% -list äädikat;
2.marinaad : 1 kl vett, 1 sl äädikat, 2 tl suhkrut, 2 tl soola, 1/4 tl peent pipart, veidi muskaati, 3 sl toiduõli.

Sisikonnast puhastatud ja pestud räimedel eemaldatakse luud ja pea. Kalafileed pannakse 1. marinaadisse. See võib olla keedetud või segatud keetmata, ta peab olema külm. Selles hoitakse kalu 3 tundi, siis valatakse marinaad pealt. Kalafileed asetatakse kihiti sibulaketastega purki, peale valatakse 2.marinaad, hoitakse külmas. Kalad on tarvitamiskõlblikud mõne tunni pärast ja võivad säilida mitu nädalat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком