23. märts 2014
Rukkileiva - rabarbrivorm.
Salme Masso.
300 g tahket leiba,
1 1/2 klaasi piima või vett,
1/2 - 3/4 klaasi suhkrut,
300 g rabarbrit,
3 muna,
50 g võid.
Leivaviilud leotatakse piimas või vees pehmeks ja surutaks puulusikaga puruks, lisatakse suhkur. Pestud ja puhastatud rabarbrivarred lõigatakse ristikiudu üsna õhukesteks libledeks, segatakse leivaga. Lisatakse munad. Segu maitsestatakse, pannakse võitatud vormi, peale pannakse võitükikesi. Küpsetatakse 200 C kuumuses helepruuniks (umbes 45 minutit).
Süüakse rõõsa piimaga või vanillikastmega.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Lehed
Külastusi :
Вязаный брелок лисичка крючком
Вязаный брелок лисичка крючком
-
1,5 kg kapsast, 1,5 kg tomatit, 1 kg kurki, 1 kg sibulat, 1 kg porgandid, 0,5 paprikat. Marinaad : 1 kl suhkrut, 100 ml toiduõl...
-
2 k värskeid terved tomatid, 1 punane terav pipar, 2-3 küüslaugu küüst, 1 paprika, terapipar, nelk, suhkur, sool, äädikas 9 %....
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar