23. märts 2014
Marineeritud räimed.
1 kg suuri räimi, 2-3 sibulat.
1.marinaad : 2 kl vett, 2 tl soola, 2 sl 30% -list äädikat;
2.marinaad : 1 kl vett, 1 sl äädikat, 2 tl suhkrut, 2 tl soola, 1/4 tl peent pipart, veidi muskaati, 3 sl toiduõli.
Sisikonnast puhastatud ja pestud räimedel eemaldatakse luud ja pea. Kalafileed pannakse 1. marinaadisse. See võib olla keedetud või segatud keetmata, ta peab olema külm. Selles hoitakse kalu 3 tundi, siis valatakse marinaad pealt. Kalafileed asetatakse kihiti sibulaketastega purki, peale valatakse 2.marinaad, hoitakse külmas. Kalad on tarvitamiskõlblikud mõne tunni pärast ja võivad säilida mitu nädalat.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Lehed
Külastusi :
Вязаный брелок лисичка крючком
Вязаный брелок лисичка крючком
-
1,5 kg kapsast, 1,5 kg tomatit, 1 kg kurki, 1 kg sibulat, 1 kg porgandid, 0,5 paprikat. Marinaad : 1 kl suhkrut, 100 ml toiduõl...
-
2 k värskeid terved tomatid, 1 punane terav pipar, 2-3 küüslaugu küüst, 1 paprika, terapipar, nelk, suhkur, sool, äädikas 9 %....
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar