23. märts 2014

Roheline supp.



 Salme Masso.


200 g värskeid rohelisi lehti (spinati-, oblika-, rabarbri-, redise-, maltsa-, hiina kapsa lehed),
2 sl rasva,
3 sl jahu,
1 1/2 l vett või lihaleent,
soola, suhkrut,
3 sl hapukoort,
3 kõvaks keedetud muna.

Oblika-, nõgese- ja rabarberilehed valatakse paar korda kuuma veega üle, teisi lehti pestakse rohke külmas vees, nõrutatakse, hakitakse peeneks. Rasv sulatatakse, selles kuumutatakse jahu helekollaseks, siis lisatakse hakitud lehed, segatakse. Kallatakse juurde vesi või leem, keedetakse 10 minutit, maitsestatakse. Laualeandmisel lisatakse supile hapukoor ja viiludeks või veeranditeks lõigatud muna.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком