23. märts 2014

Suitsuräimepitsa.



Salme Masso. 

1 1/2 klaasi jahu,
1/2 klaasi piima,
1 sl rasva,
15 g pärmi,
soola,
300 g suisuräimi, 1 sibul,
1 sl rasva,
2-3 sl tomatipüreed või vürtsikastet, maitsetaimi (pune, meliss, piparrohi),
100 g juustu.

Jahust, piimast, rasvast ja pärmist segatakse taigen, lastakse kerkida, rullitakse siis õhukeseks. Taignale jaotakse rasvas praetud hakitud sibulaga segatud tomatipüree või vürtsiaste, selle maitseained, suitsuräimed ja peale õhukesed juustuviilud. Küpsetatakse, kuni juust on sulanud ja helekollane, alustaigen helepruun.
Lisada võib ka 2 kõvaks keedetud muna, need pannakse pitsale hakitult.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком