300 gr kohupiima,
1 heeringas,
2-3 spl hapukoort,
1 spl võid või söögiõli,
rohelist või murulauku.
Leotatud ja nahast ning luudest puhastatud heeringas peenestada hakkmasinas. Lisada juurde kohupiim, hapukoor ja sulatatud või. Segada läbi ja asetada heeringakujuliselt vaagnale. Peale puistata hakitud sibulapealseid või murulauku. Murulaugu asemel võib lisada ka köömneid ja koore asemel keefirit.
Lauale anda kuumade kartulitega.
1 heeringas,
2-3 spl hapukoort,
1 spl võid või söögiõli,
rohelist või murulauku.
Leotatud ja nahast ning luudest puhastatud heeringas peenestada hakkmasinas. Lisada juurde kohupiim, hapukoor ja sulatatud või. Segada läbi ja asetada heeringakujuliselt vaagnale. Peale puistata hakitud sibulapealseid või murulauku. Murulaugu asemel võib lisada ka köömneid ja koore asemel keefirit.
Lauale anda kuumade kartulitega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar