24. juuni 2012

Ülepraetud liha.


300- 400 gr seapraadi,
keedetud kana-, veise-, või vasikaliha,
1 muna, pipart, jahu, riivsaia,
2-3 spl rasva või toiduõli, piima.

Järelejäänud külm liha lõigatakse paksemateks viiludeks (kanalihale võib kondid sisse jätta), soovi korral puistatakse lihale pipart, veeretakse jahus, siis kastetakse lahtiklopitud munasse, millel on lisatud pisut soola ja 1/2 - 1 kl piima, veeretakse riivsaias ja praetakse kuumas rasvas või õlis.
Lauale antakse praetud kartulite, keedetud või hautatud aedviljade ja kurgi-, tomati - või kõrvitsalatiga. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком