1 1/2 – 2 kg läbikasvanud soolast searibi, 1-2 sibulat, tükk peterselli – või sellerijuurt, 3 pipratera, 3 vürtsi,1 loorberihet, sinepit.
Liha leotakse külmas vees magedaks. Seejärel keedetakse koos maitselisanditega väheses vees poolpehmeks, tõstetakse keeduleemest välja ja määritakse sinepiga. Kamara võib peeneruuduliselt läbi lõigata. Lihatükk tõstetakse külma veega märjaks kastetud kolmekordsele pärgamentpaberile, peale valatakse 4-5 lusikatäit leemerasva. Paber keeratakse liha ümber pakitaoliselt kokku, pakk pannakse ahjupannile ja sellega keskmise kuumusega ahju. Küpsetakse kuni liha on pehme ( umbes 1 tund). Küpsemise ajal kastetakse paberit aegajalt pealt veega.
Antakse lauale nii kuumalt kui külmalt. Kuuma liha juurde pakutakse hautatud kapsaid, lihaleemes keedetud kartulid ja aedvilju, peedisalatid jms. Külmalt serveeritakse liha lõikudena vaagnal koos hapukurgi, marineeritud puuviljade ja mädarõikaga.