30. august 2012

Pelmeenid.









400 gr liha (pool sea-, pool veisieliha),
1 sibul,
soola , pipart.
Taigen :
1 muna,
250 gr jahu,
4 spl hapukoort või 1 spl võid ja vett. 

Liha aetakse koos sibulaga kolm korda läbi hakkmasina, maitsestatakse ja klopitakse hästi sitkeks massiks.
Munast, jahust ja hapukoorest või võist ja veest sõtkutakse sitke nuudlitaigen, rullitakse laual kaheks üsna õhukeseks leheks. Taignale tõstetakse teelusikaga täidisekuhjaksesed, nende ümber pintseldatakse taignat vee või munavalgega. Täidis kaetakse teise taignalehega, see vajutakse tihkelt täidise ümber ja võetakse ümmarguse vormi või klaasiga ümmargused või poolümmargused pirukad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Lehed

Külastusi :

Вязаный брелок лисичка крючком

Вязаный брелок лисичка крючком