300 gr kanafileed
150 gr sibulat
300 gr kartulit
300 gr peeti
50 gr kreeka pähkleid
1 suur granaatõun
soola
majoneesi
Kanafilee keeta, peale vee keema minemist veel umbes 20 minutit.
Kartul ja peet keeta.
Sibul hakkida ja praadida õlis kuldseks.
Keedetud kanafilee lõigata väikesteks tükkides ja lisada sibula juurde kuni kanatükid pruunistuvad kuldseks.
Kartul ja peet riivida suure riiviga.
Kreeka pähkel tükeldada.
Granaatõun puhastada.
Võtta suur taldrik ja selle keskele asetada klaas. Klaasi juurde panna riivitud kartul, määritud majoneesiga.
Järgmise kihina panna kanafilee sibulaga ja määrida majoneesiga.
Filee peale panna pähklid ja peet määrida majoneesiga.
Ettevaatlikult eemaldada klaas ja raputa salati peale granaatõuna seemned.
Võib lisada ananassi, muna, jne.
Granaatõuna võib asetada pohlatega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar