2 baklažaani ( umbes 600 g),
200 gr loomahakkliha,
100 gr riisi,
10 musta kivideta oliivi,
125 ml õli,
2 spl sidrunimahla,
jahvatatud musta pipart,
soola.
Puista riisi keevasse soolaga maitsestatud vette ja keeda 15 minutit. Lõika baklažaanid pikuti 1 cm jämedusteks viiludeks ja pane 15 minutiks soolaga maitsestatud vette. Siis kuivata korralikult ära ja lõika kuubikuteks. Prae baklažaanikuubikud pidevalt segades kuumas õlis kuldpruuniks. Kui baklažaanid on praetud, tõsta pannilt kõrvale. Kuumuta allesjäänud õli veel kord ja prae selles hakkliha. Sega praetud hakkliha ja baklažaanikuubikud, keedetud riis ja oliivid. Maitsesta sidrunimahla, pipra ja soolaga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar